İlan İşlemleri

İlanlarınızı doğru yönetebilmek için ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

Selin Gürel avatar
Yazar: Selin Gürel
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Nasıl ilan ekleyebilirim?
Sayfanın üst tarafında yer alan Ücretsiz İlan Ver butonuna tıkladığınızda ilan ekleme sayfasına yönlendirileceksiniz. Satmak istediğiniz ürünün adını kolaylıkla buraya yazabilirsiniz, ürün fotoğrafı otomatik olarak karşınıza çıkacaktır. Miat, stok ve fiyat bilgilerini girdikten sonra ilanı yayına alabilirsiniz.

Ürünle ilgili eklemek istediğiniz notları Açıklama bölümüne yazabilir, "Öne çıkarılan ilanlarıma ekle" seçeneğiyle kendi ilanlarınız arasında öne çıkartabilirsiniz.

Satmak istediğim ürün veri tabanında yok, nasıl ekleyebilirim?
Satmak istediğiniz ürünün adını yazdığınızda size herhangi bir ürün önerilmiyor ise bu ürünün veri tabanımızda bulunmadığı anlamına gelmektedir. Bu durumda eklemek istediğiniz ürünün tam adını ve hacmini belirttikten sonra İlan Ekle butonuna tıklayabilirsiniz.

Bu şekilde üyelerimiz tarafından eklenen yeni ürünler öncelikle ekibimizin kontrolünden geçer ve Farmazon kurallarına uygun olanlar yayına alınır.

Nasıl ürün fotoğrafı ekleyebilirim?
Ürün fotoğraflarını canlı destek bölümüne veya [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Fotoğraflar ekibimiz tarafından düzenlendikten sonra en geç bir hafta içinde eklenecektir.

Satacağım ürünün fiyatını nasıl belirleyebilirim?
Ürün fiyatlarını belirlerken; KDV'yi, Farmazon hizmet bedelini ve kendi kârınızı göz önünde bulundurmalısınız.

Ürün listelerken nelere dikkat etmem gerekir?
Farmazon'da yer alan ürün bilgileri ile eklenen ilanın tutarlı olmasından satıcı sorumludur. Farmazon ilan içeriği, miat, fiyat, vb. durumlardan sorumlu değildir.

İlanlarımı nasıl silebilirim?
İlanlarım sayfanızdan ilanlarınızı teker teker veya toplu olarak yayından kaldırabilirsiniz.

Hangi ürünleri satabilirim?
Eczanelerde satılan tüm ilaç dışı ürünlerin satışı serbest olmakla birlikte, reçete ile satılan her tür ilacın satışı yasaktır. Detaylı listesi "Yasaklı Ürünler" sayfasında bulabilirsiniz. Yasaklı bir ürünün satışı halinde ilan derhal silinecek ve ilan sahibi uyarılacaktır. İhlalin tekrarı halinde Farmazon ilan sahibinin üyeliğini sonlandırma hakkını saklı tutar. 

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?