Tüm Koleksiyonlar
Farmazon'da Satış
Haksız Fiyatlandırmalara Dair Önemli Duyuru!
Haksız Fiyatlandırmalara Dair Önemli Duyuru!

Belli ürün gruplarındaki haksız fiyatlandırmayla ilgili açıklamamıza dikkatinizi çekeriz.

Selin Gürel avatar
Yazar: Selin Gürel
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Dünya genelinde görülen COVID-19 virüsünün oluşturduğu risk nedeniyle, ülkemizde yüksek talep alan bazı ürünlerin fiyatlarında ve işlem hacimlerinde olağandışı dalgalanmalar gözlemleniyor.

Farmazon, gerçekleştirilen alım-satım işlemlerine taraf olmayıp, bu işlemlerin fiyatlarını denetleme konusunda yetkili değildir. Ancak haksız fiyatlandırmanın önüne geçmek için tüm gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Öte yandan, kamu menfaati ve sağlığı gibi üstün yararları, Ticaret Bakanlığı’nın bu konuda sergilediği hassasiyeti ve uyguladığı yaptırımları sizlere önemle hatırlatmayı görev biliyoruz. Bu ürünlere olağan dönemlerdeki piyasa fiyatlarının üzerinde fiyatlama yapılması halinde satıcı hakkında Ticaret Bakanlığı’nın ve diğer idari kurumların denetim ve yaptırımları söz konusudur. Bu sebeple, fiyatlandırma politikanızı bu ciddiyetle belirlemeniz kritik önem taşıyor.

Siz eczacılarımızın, bu gibi olağandışı dönemlerde mesleki kuralları ve toplum menfaati ile sağlığının üstün yararını dikkate alacağınıza, bu hususta hassasiyet göstereceğinize inancımız tamdır.

Sağlıklı günler dileriz.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?