Tüm Koleksiyonlar
Farmazon'da Sipariş
Farmazon'da "Bugün & Yarın Teslim" dönemi başladı!
Farmazon'da "Bugün & Yarın Teslim" dönemi başladı!

Pazartesi'den Cumartesi'ye 12.00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün, 12.00'dan sonra verdikleriniz ertesi gün eczanenize geliyor.

Murat Ersoy avatar
Yazar: Murat Ersoy
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

Bugün Teslim nedir?

Bugün Teslim, Farmazon'dan satın aldığınız ürünlerin size aynı gün içinde teslim edilmesini sağlayan hizmettir. Bugün Teslim siparişi vermek isterseniz iki önemli detayı göz önünde bulundurmanızı rica ediyoruz.

1. Bugün Teslim uygulaması şimdilik sadece İstanbul, Ankara, Bursa'nın belirli bölgelerinde!

2. Yalnızca Bugün Teslim logolu satıcıların ürünleri bu hizmete dahil.

Hangi ürünleri aynı gün içinde teslim alabilirim?

Profilinde Bugün Teslim logosu bulunan satıcıların tüm ürünlerini aynı gün içinde teslim alabilirsiniz. Ürünleriniz motokurye ile tarafınıza ulaştırılacağı için Large kutuya kadar sipariş verebilirsiniz. Ürün ihtiyacınızın daha fazla olduğu durumlarda üst üste alım yapabilir, aynı gün içinde birden çok sipariş oluşturabilirsiniz.

12.00’a kadar sipariş veremedim, ne olacak?

Sipariş saatini kaçırdıysanız üzülmeyin. 12.00’dan gece 24.00’a kadar Bugün Teslim satıcılarından verdiğiniz siparişler ertesi gün garantili olarak kapınızda! Bu saatler arasında Bugün Teslim logosu Yarın Teslim’e döner, bu logoyu taşıyan satıcıların ürünlerini ertesi gün mesai saatleri içinde teslim alabilirsiniz.

Ürün ararken filtreleme yapabilir miyim?

Elbette! Pazar hariç haftanın her günü 12.00'a kadar ürün ararken Bugün Teslim filtresini kullanabilirsiniz. 12.00’dan sonra Bugün Teslim filtresi Yarın Teslim’e döner.

Ürünlerimi nasıl Bugün Teslim alırım?

Önce Bugün Teslim logosu olan ürünleri sepete ekleyin.

Ardından sepette Bugün Teslim’i seçin!

Not: 12.00’dan önce sipariş veremediyseniz, aynı adımları Yarın Teslim logosuyla uygulayabilir, siparişinizi ertesi gün güvenle teslim alabilirsiniz.

Siparişim zamanında teslim edilemezse ne olur?

Hava muhalefeti veya yoğun trafik gibi sebeplerle siparişiniz aynı gün içinde 18.00'a kadar teslim edilemezse, isteğinize göre kuryeyle adresinize yeniden gönderilir.


Kargoyla gönderilmesini tercih ederseniz, Bugün Teslim hizmet bedeli kartınıza iade edilir.

Ürünlerim hasarlı, eksik, hatalı ulaşırsa ne olur?

Ürünlerinizin kargo sürecine girmeden motokuryeyle teslim edilmesi hasar ihtimalini en aza indirecektir. Bugün Teslim hizmeti veren satıcılarımızın hatasız çalışması için performanslarını yakından takip ediyoruz. Ürünlerinizde herhangi bir sorun olduğunu fark ederseniz, her zamanki gibi Farmazon Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişim kurabilirsiniz.

Satıcıların ücretsiz kargo kampanyaları Bugün & Yarın Teslim siparişleri için de geçerli mi?

Evet! Satıcı eczacılarımızın ücretsiz kargo kampanyaları tüm siparişleri kapsıyor.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?