Tüm Koleksiyonlar
Farmazon'da Sipariş
Kargo Maliyetinizi %60’a Kadar Düşürebilirsiniz!
Kargo Maliyetinizi %60’a Kadar Düşürebilirsiniz!

Aşağıdaki dört tavsiyeye uyarak Farmazon siparişlerinizin kargo maliyetini büyük ölçüde düşürmeniz mümkün!

Selin Gürel avatar
Yazar: Selin Gürel
Bir haftadan uzun bir süre önce güncellendi

1. Kargo kampanyalarını takip edin, ücretsiz kargodan yararlanın

Birçok Farmazon satıcısı belirli baremlerde ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Tek yapmanız gereken, Ürünün Tüm İlanları sayfasına girip Kargo Kampanyalılar filtresini kullanmak ve sepetinizi kargo kampanyası alt limitine uyacak şekilde doldurmak.

2. Ürünlerinizi aynı satıcıdan sipariş edin, tek kargo ücreti ödeyin

Farmazon’da “pazaryeri” sisteminin doğası gereği, her siparişiniz size yeni bir kargo maliyeti olarak yansır. Oysa ihtiyacınız olan diğer ürünleri aynı satıcıdan sipariş vermeye çalışırsanız daha az kargo maliyetiyle daha çok ürün temin edebilirsiniz. Aynı satıcının diğer ilanlarını görmek için satıcının adına tıklamanız yeterli!

3. Ürünlerinizi daha yüksek adetlerle satın alın

Farmazon istatistiklerine göre, aynı üründen 1 adet yerine 6 adet sipariş eden eczacılarımız ortalama %60 oranında daha az kargo ücreti ödüyor. İhtiyacınıza göre aynı satıcıdan daha yüksek adetlerle ürün satın alıp, her ürüne eklenecek birim başı kargo maliyetini düşürebilirsiniz. Sepetinizi oluştururken Aynı kargo tutarına daha fazla ürün ekle! butonundan faydalanmayı unutmayın!

4. Akıllı Sepet'in avantajından faydalanın

Akıllı Sepet, tek tuşla sizin için en kârlı sepeti oluştururken, ürünlerin fiyat alternatifleri arasında yaptığı isabetli tercihlerle ödeyeceğiniz kargo ücretini optimize eder. Hemen denemek için tıklayın.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?